Welness


De voeten zijn de fundering van je voeten. De voeten hebben elke dag veel te voorduren, door de afstanden die mensen dagelijks maken. Daarom kunnen de voeten we een beetje ontspanning gebruiken. De keuze bestaat uit een Scrub en Masker of een Paraffine behandeling.  Als toetje van de behandeling kunt u er voor kiezen om het af te sluiten met een voet massage. 

 

Scrub en voetenmasker

Allereerst worden de voeten gescrubd met een verzachtende scrub de voeten.

Dit is goed om de huid te reinigen en te ontdoen van dode huidschilfers.

Het onderscheidende element van deze scrub is dat het uit meerdere soorten scrub korrels bestaat waardoor de huid extra goed gereinigd en verzorgt wordt. Mede zijn de korrels natuurlijk en niet gemaakt van plastic.

Hierna wordt er een voetmasker aangebracht, dit moet een aantal minuten intrekken om voor een optimaal herstel van de huid te zorgen. Het voetenmasker

geeft extra bescherming en verzorging aan de opperhuid.  

 

Paraffine behandeling

De Tea tree (groen) paraffine gebruiken we voornamelijk voor de voeten. De desinfecterende werking en de geur van tea tree en patchoulie sluiten goed aan verzorging van de voeten. De voeten voelen na deze behandeling weer zacht aan.

 

Allereerst worden de voeten gedesinfecteerd, waarna de voeten met voetcrème worden ingecremed. De voeten zullen volledig gesprayd worden met paraffine.

Om de paraffine goed te laten intrekken, worden de voeten bedekt met een folie en een badstof hoeslaken. Dit heeft enkele minuten nodig om goed in te trekken. Nadat de paraffine verwijderd is, worden de voeten heerlijk ingecremed.

Op het moment dat u een parafine behandeling wilt, zal dit van te voren gereserveerd moeten worden, in verband met de tijd. 

 

Massage

Hmm… heerlijk toch een voetmassage. Je voeten eerst met een ontspannen bad even laten bijkomen. Daarna de massage. Kneden, drukken, wrijven…. Je zakt langzaam weg. Je lichaam ontspant zich en je mind komt tot rust. Kortom, een warm bad voor lichaam en geest.